Претходна
NEXT
 • Компатибилност

  Користете ја нашата алатка за компатибилност за да одредите кои се вашите производи на Олимп се компатибилни и нивниот статус на поддршка
  Кликни тука за да дознаете повеќе ...

 • Техничка поддршка

  OPDSUPPORT работи во партнерство со Олимп за да обезбеди неспоредлива техничка поддршка за решенијата на Olympus Professional Dictation.

  Доживувајќи некое прашање или едноставно да имате неколку прашања, ве молиме контактирајте со нас ние сме тука за да ви помогнеме.

  Дознај повеќе…

 • лиценцирање

  Неуспех за следење на лиценците на вашиот корисник?

  Конвертирајте ги вашите професионални лиценци во една електронска лиценца за волумен (OVL) и искористете ја автоматската дистрибуција на лиценци со централен менаџер на лиценци.

  Дознај повеќе…

 • Ресурси за програмери

  Olympus Audio SDK е дизајниран околу вас, па дали ви треба мајчин решение или претходно изградени интеграции за професионални уреди за диктат и DSS функции; Олимп може да одговара на вашите потреби.

  Дознај повеќе...

 • услуги

  Прилагодените услуги се достапни за оние кои сакаат да се уверат дека знаат дека нивниот систем за диктат се спроведува и поддржува од страна на експертите. Нашите услуги се засновани на богатство на знаење и се ракува со пристапни, професионални техничари кои ќе можат да додадат увид и експертиза на вашиот проект за диктат.

  Дознај повеќе...

Најнови вести

DS-9500 фирмвер v1.11

Новата верзија на фирмверот е достапна за DS-9500.

Прочитај повеќе ...
ODMS R7.2.0

Ова ажурирање поправа проблем каде транскрипцискиот модул не успеа да испрати / прими е-пошта (додека тестира), ако само на Транскрипциониот модул е ​​инсталиран на компјутерот.

Прочитај повеќе ...

База

Регистрирање на лиценцата за SCP

Овој водич поминува низ процесот на регистрација на SCP лиценцираната датотека.

Прочитај повеќе ...
Компатибилност Пронаоѓач

Оваа алатка ќе ви помогне да дознаете кои елементи се компатибилни со вашиот производ.

Ова ги вклучува: оперативни системи, софтвер, мобилни уреди, фиксни микрофони, транскрипциски уреди, транскрипциски комплети

Прочитај повеќе ...