1. esittely

1.1 Olemme sitoutuneet suojelemaan Olympus Professional Dictation Support (OPDS) -palvelun käyttäjien ja palveluntarjoajien yksityisyyttä.

1.2 Tätä käytäntöä sovelletaan, kun toimimme tietojenkäsittelylaitteena OPDS-käyttäjien ja palveluntarjoajien henkilötietojen suhteen. toisin sanoen, kun määritämme näiden henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.

1.3 Käytämme evästeitä verkkosivuillamme. Sikäli kuin nämä evästeet eivät ole ehdottoman välttämättömiä OPDS-sivuston ja palveluiden tarjoamiseksi, pyydämme teitä hyväksymään evästeiden käytön, kun vierailet verkkosivuillamme.

1.4 Sivustomme sisältää yksityisyyden suojaa, joka vaikuttaa siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi. Käyttämällä yksityisyyden suojaa voit määrittää, haluatko saada suoramarkkinointiviestintää. Voit käyttää yksityisyyden suojaa kautta https://www.opdsupport.com/user-profile

1.5 Tässä politiikassa "me", "me" ja "meidän" tarkoitamme rekisterinpitäjää Olympus Europa SE & Co KG: ssä ja tietojenkäsittelyohjelmana OPDS: nä. Lisätietoja meistä löydät kohdasta 19.

2. Kuinka käytämme henkilötietojasi

2.1 Tässä osassa 2 olemme esittäneet:

a) yleisiä henkilötietoryhmiä, joita voimme käsitellä;

b) sellaisten henkilötietojen osalta, joita emme saaneet suoraan sinulta, näiden tietojen lähde ja erityiset luokat;

c) tarkoitukset, joiden avulla voimme käsitellä henkilötietoja; ja

d) käsittelyn oikeusperusta.

2.2 Voimme käsitellä verkkosivustosi ja palveluidesi käyttöä koskevia tietoja ("käyttötiedot"). Käyttötietoihin voi sisältyä IP-osoite, maantieteellinen sijainti, selaimen tyyppi ja versio, käyttöjärjestelmä, lähde, vierailun kesto, sivunäkymät ja sivuston navigointipolut sekä tietoja palvelun käytön ajankohdasta, taajuudesta ja kuvioista. Käyttötietojen lähde on analyysimme seurantajärjestelmä. Tätä käyttötietoa voidaan käsitellä verkkosivuston ja palveluiden käytön analysoimiseksi. Tämän käsittelyn oikeusperusta on suostumus tai oikeutetut intressimme, nimittäin verkkosivujen ja palveluiden seuranta ja parantaminen.

2.3 Voimme käsitellä tilitietojasi ("tilitiedot"). Tilitiedot voivat sisältää nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Tilitietojen lähde on sinä tai työnantaja, työntekijät, asiakkaat, potentiaaliset asiakkaat, tilaajat, prosessorit, valtuutetut edustajat tai yhteyshenkilöt. Tilitietoja voidaan käsitellä verkkosivustosi ylläpitämiseksi, palveluiden tarjoamiseksi, verkkosivustosi ja palveluiden turvallisuuden takaamiseksi, tietokantojen varmuuskopioiden ylläpitämisessä ja viestinnässä kanssasi. Oikeudellinen perusta tämän käsittelyn kannalta on suostumus tai oikeutetut intressimme eli verkkosivuston ja liiketoiminnan asianmukainen hallinnointi tai teidän ja meidän välisen sopimuksen tekeminen ja / tai teemme pyynnöstä toimenpiteitä tällaisen sopimuksen tekemiseen.

2.4 Voimme käsitellä henkilökohtaiseen profiiliisi sisältyviä tietoja verkkosivuillamme ("profiilitiedot"). Profiilitietoihin voi sisältyä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, profiilikuvat, tervehdys (sukupuoli / suhde tila) ja työn yksityiskohdat. Profiilitietoja voidaan käsitellä verkkosivustosi ja palveluidesi käytön ja seurannan kannalta. Oikeudellinen perusta tämän käsittelyn kannalta on suostumus tai oikeutetut intressimme eli verkkosivuston ja liiketoiminnan asianmukainen hallinnointi tai teidän ja meidän välisen sopimuksen tekeminen ja / tai teemme pyynnöstä toimenpiteitä tällaisen sopimuksen tekemiseen.

2.5 Voimme käsitellä henkilötietojasi, jotka tarjotaan palveluidemme aikana ("palvelutietoja"). Palvelutietoihin voivat sisältyä äänitiedot, biometriset tiedot (sormenjälki, kasvot, verkkokalvot), viestintäsisällöt (sähköpostit, skannaukset jne.) Luottotietojen tarkastaminen, asiakas / toimittajan luokittelu, asiakastilastot, asiakas- / (Sähköpostiosoite, klikkausprosentit, avausprosentit jne.), Mielipidetutkimustiedot, tilaustiedot (tilaushistoria , laskutustiedot), Kuva- ja videotiedot, Toimittajan master-tiedot, Seurantatiedot (Evästeet, Wi-Fi-seuranta jne.) ja Käyttötiedot (IP-osoite, kirjaus, puhelinneuvonta). Palvelutietojen lähde on sinä tai työnantaja, työntekijät, asiakkaat, potentiaaliset asiakkaat, tilaajat, prosessorit, valtuutetut edustajat tai yhteyshenkilöt. Palvelutietoja voidaan käsitellä verkkosivustosi ylläpitämiseksi, palveluiden tarjoamisena, verkkosivustosi ja palveluiden turvallisuuden takaamiseksi, tietokantojen varmuuskopioiden ylläpitämisessä ja viestinnässä kanssasi. Oikeudellinen perusta tämän käsittelyn kannalta on suostumus tai oikeutetut intressimme eli verkkosivuston ja liiketoiminnan asianmukainen hallinnointi tai teidän ja meidän välisen sopimuksen tekeminen ja / tai teemme pyynnöstä toimenpiteitä tällaisen sopimuksen tekemiseen.

2.6 Voimme käsitellä tietoja, jotka lähetät julkaisemiseen verkkosivuillamme tai palveluissamme ("julkaisutiedot"). Julkaisemista koskevia tietoja voidaan käsitellä, jotta sivuston ja palveluiden julkaiseminen ja hallinnointi voidaan mahdollistaa. Oikeudellinen perusta tämän käsittelyn kannalta on suostumus tai oikeutetut intressimme eli verkkosivuston ja liiketoiminnan asianmukainen hallinnointi tai teidän ja meidän välisen sopimuksen tekeminen ja / tai teemme pyynnöstä toimenpiteitä tällaisen sopimuksen tekemiseen.

2.7 Voimme käsitellä tietoja, jotka toimitat meille tavaroista ja / tai palveluista ("kyselytiedot"). Kyselytietoa voidaan käsitellä tarjotakseen, markkinoimalla ja myymällä tavaroita ja / tai palveluita sinulle. Tämän käsittelyn oikeusperusta on suostumus.

2.8 Voimme käsitellä asiakkaan asiakassuhteisiin liittyviä tietoja, mukaan lukien asiakkaan yhteystiedot ("asiakassuhdetiedot"). Asiakassuhdetiedoissa voi olla nimesi, työnantajan, työnimesi tai roolinne, yhteystietosi ja tiedot, jotka sisältyvät meihin ja sinuun, työnantajiin, työntekijöihin, asiakkaisiin, potentiaalisiin asiakkaisiin, tilaajiin, prosessoreihin, valtuutettuihin edustajiin tai Yhteyshenkilöt. Asiakaslähtötietojen lähde on sinä tai työnantaja, työntekijät, asiakkaat, potentiaaliset asiakkaat, tilaajat, prosessorit, valtuutetut edustajat tai yhteyshenkilöt. Asiakassuhdetiedoista voidaan käsitellä asiakassuhteidemme, asiakassuhteiden, tietoliikenteen kirjaamisten ylläpitämisen ja tuotteiden ja palveluiden myynninedistämisen asiakkaiden kanssa. Tämän käsittelyn oikeusperusta on suostumus tai oikeutetut intressimme eli asiakassuhteiden asianmukainen hallinta.

2.9 Voimme käsitellä tietoja, jotka koskevat meitä ja / tai verkkosivujemme kautta tapahtuvia liiketoimia, mukaan lukien tavaroiden ja palveluiden hankinnat ("tapahtumatiedot"). Kaupan tiedot voivat sisältää yhteystietosi, kortin tiedot ja tapahtumatiedot. Kauppatapahtumatietoja voidaan käsitellä ostettujen tavaroiden ja palvelujen toimittamiseksi ja näiden liiketoimien asianmukaisen kirjaamisen säilyttämiseksi. Tämän käsittelyn oikeudellinen perusta on teidän ja meidän välisen sopimuksen tekeminen ja / tai teidän pyynnöstänne ryhtymällä tekemään tällaista sopimusta ja oikeutettuja etuja, nimittäin verkkosivuston ja liiketoiminnan asianmukaista hallinnointia.

2.10 Voimme käsitellä meille antamiasi tietoja ilmoittaaksesi sähköposti-ilmoituksemme ja / tai uutiskirjeemme ("ilmoitustiedot"). Ilmoitusta koskevia tietoja voidaan käsitellä tarkoituksenmukaisten ilmoitusten ja / tai uutiskirjeiden lähettämiseksi. Tämän käsittelyn oikeusperusta on suostumus tai TE-toimiston välinen sopimus ja / tai teidän pyynnöstänne ryhtymään tällaisen sopimuksen tekemiseen.

2.11 Voimme käsitellä meille lähettämiemme viestien sisältämiä tietoja tai niihin liittyviä tietoja ("kirjeenvaihdotiedot"). Kirjeenvaihditietoihin voi sisältyä kommunikaatioon liittyvä viestintäsisällö ja metatiedot. Sivustomme tuottaa metatietoja, jotka liittyvät verkkosivujen yhteystietojen avulla tehtyihin viestintään. Kirjeenvaihdotietoja voidaan käsitellä, jotta ne voivat kommunikoida kanssasi ja tallentaa. Tämän käsittelyn oikeudellinen perusta on oikeutetut intressimme eli verkkosivuston ja liiketoiminnan sekä käyttäjien ja käyttäjien välinen viestintä.

2.12 Voimme käsitellä Olympus-saneluvälineistöä ja ohjelmistotuotteita koskevia tietoja. Nämä tiedot voivat sisältää versionumeroita, lisenssiavaimia, malleja ja ympäristötietoja. Tietojen lähde on sinä tai työnantaja, työntekijät, asiakkaat, potentiaaliset asiakkaat, tilaajat, prosessorit, valtuutetut edustajat tai yhteyshenkilöt. Näitä tietoja voidaan käsitellä teknisen tuen palveluissa. Tämän käsittelyn oikeusperusta on suostumus tai oikeutetut intressimme eli teknisen tuen tarjoaminen tai teidän ja meidän välisen sopimuksen tekeminen ja / tai toimenpiteiden tekeminen pyynnöstäsi tekemään tällainen sopimus.

2.13 Voimme käsitellä tätä käytäntöäsi yksilöidyt henkilötietosi, jos se on tarpeen oikeudenkäynnin laatimisen, käyttämisen tai puolustamisen kannalta, joko oikeudenkäynnissä tai hallinnollisessa tai tuomioistuinten ulkopuolisessa menettelyssä. Tämän käsittelyn oikeudellinen perusta ovat oikeutetut intressimme eli laillisten oikeuksiemme, laillisten oikeuksiemme ja muiden laillisten oikeuksien suojaaminen ja vahvistaminen.

2.14 Voimme käsitellä tätä käytäntöäsi yksilöidyt henkilötietosi, jos se on tarpeen vakuutusturvan hankkimiseksi tai ylläpitämiseksi, riskien hallitsemiseksi tai asiantuntijaneuvonnan saamiseksi. Tämän käsittelyn oikeusperusta on oikeutetut intressimme eli liiketoiminnan asianmukainen suojautuminen riskeiltä.

2.15 Sen lisäksi, mitä erityistarkoituksia varten voimme käsitellä tässä osassa 2 esitettyjä henkilötietoja, voimme käsitellä myös henkilötietojasi, jos tällainen käsittely on tarpeen lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi suojaamaan elintärkeitä etuja tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeitä etuja.

2.16 Älä anna meille muita henkilötietoja, ellet pyydä sinua tekemään niin.

3. Automaattinen päätöksenteko

3.1 Käytämme henkilötietojasi koulutuksen ja kyselylomakkeiden automaattiseen päätöksentekoon.

3.2 Tämä automatisoitu päätöksenteko merkitsee lähetyksen tulosten merkitsemistä.

3.3 Tämän automaattisen päätöksenteon merkitys ja mahdolliset seuraukset ovat saavuttaa / ei saada asianmukaista akkreditointia.

4. Henkilökohtaisten tietojen tarjoaminen muille

4.1 Voimme luovuttaa henkilötietojasi mille tahansa ryhmän jäsenyrityksellemme (tämä tarkoittaa tytäryhtiöidemme, perimmäisen holdingyhtiön ja kaikki sen tytäryhtiöt), mikäli se on kohtuullisen tarpeellista tässä politiikassa esitettyihin tarkoituksiin ja oikeusperustoihin.

4.2 Voimme luovuttaa henkilökohtaisia ​​tietojasi vakuutuksenantajiin ja / tai ammatillisiin neuvonantajiin, jos se on kohtuudella välttämätöntä vakuutusturvan hankkimiseksi tai ylläpitämiseksi, riskien hallitsemiseksi, asiantuntijaneuvonnan hankkimiseksi tai oikeudellisten vaatimusten laatimiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi, tai hallinnollisessa tai tuomioistuinten ulkopuolisessa menettelyssä.

4.3 Verkkosivustomme ja palveluitamme koskevat rahoitustoimet ovat maksutapahtumien tarjoajien, Barclaycardin, American Expressin ja PayPalin hoitamia. Jaamme maksutapahtumatietojemme maksupalveluntarjoajien kanssa vain siinä määrin kuin se on välttämätöntä maksujesi käsittelyä varten, palauttamalla tällaiset maksut ja käsittelemällä tällaisiin maksuihin ja palautuksiin liittyviä valituksia ja kyselyitä. Tietoa maksupalveluntarjoajien tietosuojakäytännöistä ja -käytännöistä löydät osoitteesta:

(A) https://www.barclaycard.co.uk

(B) https://www.americanexpress.com

(C) https://www.paypal.com

4.4 Voimme luovuttaa kyselytietosi yhdelle tai useammalle näistä valittavista kolmannen osapuolen tavaroista ja palveluista, jotka on tunnistettu verkkosivustollamme, jotta he voivat ottaa sinuun yhteyttä, jotta he voisivat tarjota, markkinoida ja myydä sinulle asiaankuuluvia tavaroita ja / tai palveluita . Jokainen tällainen kolmas osapuoli toimii rekisterinpitäjänä suhteessa tiedustelutietoihin, joita me toimitamme; ja kun sinä otat yhteyttä sinuun, jokainen tällainen kolmas osapuoli toimittaa sinulle kopion omasta tietosuojakäytännöstään, joka ohjaa kolmannen osapuolen henkilötietojesi käyttöä.

4.5 Tämän 4-osion sisältämien henkilötietojen erityisilmoitusten lisäksi voimme paljastaa henkilötietosi, jos tällainen paljastaminen on välttämätöntä lakisääteisen velvoitteen noudattamiselle tai elintärkeiden etujen tai elintärkeiden etujen suojaamiseksi. toisen luonnollisen henkilön etuja. Voimme myös paljastaa henkilötietosi, jos tällainen paljastaminen on tarpeen oikeudellisten vaatimusten laatimiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi joko oikeudenkäynnissä tai hallinnollisessa tai tuomioistuinten ulkopuolella.

5. Kansainvälisiä henkilötietojesi siirtoja

5.1 Tässä osassa 5 annamme tietoja olosuhteista, joissa henkilötietojasi voidaan siirtää Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolisiin maihin.

5.2 Meillä on toimistot ja tilat Japanissa, Amerikassa, Lähi-idässä, Etelä-Afrikassa, Venäjällä ja Australiassa. Euroopan komissio on tehnyt "riittävän päätöksen" kaikkien näiden maiden tietosuojalainsäädännön osalta. Siirrot kullekin näistä maista suojataan asianmukaisilla suojatoimilla, joita ovat Euroopan komission hyväksymien tai hyväksymien vakiomuotoisten tietosuojalausekkeiden käyttö.

5.3 Verkkosivustemme isännöintipalvelut sijaitsevat Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

5.4 Yrityksemme sijaitsee ETA: ssa, Japanissa, Amerikassa, Lähi-idässä, Etelä-Afrikassa, Venäjällä ja Australiassa. Euroopan komissio on tehnyt "riittävän päätöksen" kaikkien näiden maiden tietosuojalainsäädännön osalta. Siirrot kullekin näistä maista suojataan asianmukaisilla suojatoimilla, joita ovat Euroopan komission hyväksymien tai hyväksymien vakiomuotoisten tietosuojalausekkeiden käyttö.

5.5 Sinä tunnustat, että henkilökohtaiset tiedot, jotka lähetät julkaisemiseen verkkosivustollamme tai palveluissamme, voivat olla saatavilla internetin kautta ympäri maailmaa. Emme voi estää tällaisten henkilötietojen käyttöä (tai väärinkäyttöä) muilta.

6. Henkilökohtaisten tietojen säilyttäminen ja poistaminen

6.1 Tässä 6-osassa esitetään tietojemme säilyttämisohjeet ja menettelytavat, joiden tarkoituksena on varmistaa, että noudatamme oikeudellisia velvoitteitamme henkilötietojen säilyttämisen ja poistamisen suhteen.

6.2 Henkilötietoja, joita käsitellään mihin tahansa tarkoitukseen tai tarkoitukseen, ei pidä säilyttää pidempään kuin on tarpeen tähän tarkoitukseen tai näihin tarkoituksiin.

6.3 Säilytämme henkilötietosi niin kauan kuin olette rekisteröityneet tilaajamme tai asiakkaidemme tuotteisiin tai niin kauan kuin meillä on toinen liiketoiminnan tarkoitus ja sen jälkeen, niin kauan kuin lakia tai lakia Säilytyskäytäntö, joka on kohtuudella välttämätön sisäisen raportoinnin ja sovittelun kannalta, tai antaa palautetta tai tietoja, joita saatat pyytää.

6.4 Tämän jakson 6-säännöksen muista määräyksistä huolimatta voimme säilyttää henkilötietosi, jos tällainen säilyttäminen on välttämätöntä lakisääteisen velvoitteen noudattamiselle tai elintärkeiden etujen tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeiden etujen suojelemiseksi.

7. Henkilötietojen suojaaminen

7.1 Teemme asianmukaisia ​​teknisiä ja organisatorisia varotoimia, joilla turvataan henkilötietosi ja estetään henkilötietosi menettäminen, väärinkäyttö tai muuttaminen.

7.2 Tallennamme kaikki henkilökohtaiset tietosi turvallisiin palvelimiin, henkilökohtaisiin tietokoneisiin ja mobiililaitteisiin sekä turvallisiin manuaalisiin tietojenkäsittelyjärjestelmiin.

7.3 Verkkoselaimellesi tai web-palvelimellasi web-selaimellesi lähettämiesi kyselyjen ja rahoitustilastojen tiedot suojataan salaustekniikalla.

7.4 Käyttäjä myöntää, että salaamattomien (tai tarpeettomasti salattujen) tietojen siirtäminen Internetin kautta on luonnostaan ​​epävarmoja eikä meillä voida taata Internetin kautta lähetettyjen tietojen turvallisuutta.

7.5 Sinun on varmistettava, että salasanasi ei ole arvaamaton, ei henkilö tai tietokoneohjelma. Sinä olet vastuussa salasanasta, jota käytät verkkosivustollesi pääsemiseksi luottamukselliseksi. Emme pyydä salasanaasi (paitsi jos kirjaudut verkkosivustoomme).

8. tarkistukset

8.1 Voimme päivittää tätä käytäntöä ajoittain julkaisemalla uuden version verkkosivustollamme.

8.2 Tarkista tämän sivun satunnaisesti varmistaaksesi, että olet tyytyväinen tämän käytännön muutoksiin.

8.3 Voimme ilmoittaa sinulle tämän käytännön merkittävistä muutoksista sähköpostitse.

9. Oikeutesi

9.1 Tässä jaksossa 9 on tiivistetty oikeudet, joita sinulla on tietosuojalainsäädännön nojalla. Osa oikeuksista on monimutkaisia, eikä kaikkia yksityiskohtia ole sisällytetty yhteenvetoihimme. Niinpä sinun pitäisi lukea sääntelyviranomaisten asiaankuuluvat lait ja ohjeet täydelliseen selvitykseen näistä oikeuksista.

9.2 Tietosuojalainsäädännön tärkeimmät oikeudet ovat:

a) oikeus tutustua asiakirjoihin;

b) oikeus oikaisuun;

c) oikeus purkaa;

d) oikeus rajoittaa käsittelyä;

e) oikeus vastustaa jalostusta;

f) oikeus tietojen siirrettävyyteen;

g) oikeus valittaa valvontaviranomaiselle; ja

h) oikeus peruuttaa suostumus.

9.3 Sinulla on oikeus varmistua siitä, käsittelemmekö henkilötietojasi ja, missä me teemme, pääsemme henkilökohtaisiin tietoihimme ja tietyt lisätiedot. Nämä lisätiedot sisältävät yksityiskohdat käsittelyn tarkoituksista, kyseisten henkilötietoluokkien ja henkilötietojen vastaanottajista. Muiden henkilöiden oikeuksien ja vapauksien tarjoaminen ei vaikuta, toimitamme sinulle kopion henkilötiedoista. Ensimmäinen kopio toimitetaan maksutta, mutta ylimääräisiä kopioita voidaan soveltaa kohtuulliseen hintaan. Voit käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen..

9.4 Sinulla on oikeus saada epätarkkoja henkilökohtaisia ​​tietoja teistä oikaistuina ja ottaen huomioon käsittelyn tarkoitukset, että sinulla on täydelliset henkilökohtaiset tiedot sinusta, joka on täytetty.

9.5 Joissakin tilanteissa sinulla on oikeus poistaa henkilötietosi ilman aiheetonta viivytystä. Näihin seikkoihin kuuluvat: henkilötiedot eivät enää ole tarpeellisia suhteessa niihin tarkoituksiin, joihin ne on kerätty tai muulla tavoin käsitelty; peruutat suostumusperusteisen käsittelyn suostumuksen; vastustat tietojenkäsittelylainsäädännön tiettyjen sääntöjen mukaisesti; käsittely on suoraa markkinointia varten; ja henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti. Poistamisoikeutta ei kuitenkaan ole. Yleisiä poikkeuksia ovat esimerkiksi silloin, kun käsittely on välttämätöntä: sananvapauden ja tiedonvälityksen vapauden käyttämiseksi; laillisen velvoitteen noudattamiseksi; tai oikeudellisten vaatimusten laatimiseen, harjoittamiseen tai puolustamiseen.

9.6 Joissakin tilanteissa sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Nämä olosuhteet ovat: kiistat henkilötietojen oikeellisuuden; käsittely on lainvastaista, mutta vastustat tyhjentämistä; emme enää tarvita henkilötietoja käsittelemistarkoituksessa, mutta tarvitset henkilötietojasi oikeudellisten vaatimusten laatimiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi; ja olet vastustanut käsittelyä, kunnes vastaväite on tarkistettu. Jos käsittely on rajoitettu tällä perusteella, voimme jatkaa henkilötietojesi tallentamista. Me kuitenkin käsittelemme sitä muulla tavalla: sinun suostumuksella; laillisten vaateiden laatimiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen; toisen luonnollisen henkilön tai oikeushenkilön oikeuksien suojaamiseksi; tai tärkeän yleisen edun vuoksi.

9.7 Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tietystä tilanteesta riippuen, mutta vain siltä osin kuin käsittelyn oikeusperusta on se, että käsittely on tarpeen: yleistä etua tai minkään julkisen vallan käyttämistä; tai meidän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen tarkoituksiin. Jos teet tällaisen vastalauseen, me emme enää käsittele henkilötietojasi, ellei voimme osoittaa, että käsittelyä koskevat pakottavat oikeutetut syyt, jotka ylittävät sinun etusi, oikeudet ja vapaudet, tai käsittely on oikeudellisten vaatimusten laatimista, käyttämistä tai puolustamista.

9.8 Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin (mukaan lukien suoramarkkinoinnin profilointi). Jos teet tällaisen vastalauseen, emme enää käsittele henkilötietojasi tähän tarkoitukseen.

9.9 Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tieteellisiin tai historiallisiin tutkimustarkoituksiin tai tilastollisiin tarkoituksiin tietylle tilanteelle, ellei käsittely ole välttämätöntä yleisen edun vuoksi suoritettavan tehtävän suorittamiseksi.

9.10 Siinä määrin kuin oikeusperusta henkilötietojesi käsittelylle on:

a) suostumus; tai

(b) että käsittely on välttämätöntä sellaisen sopimuksen tekemiseksi, johon olet osapuoli, tai jotta voit tehdä toimenpiteitä pyynnöstäsi ennen sopimuksen tekemistä ja että käsittely suoritetaan automatisoituna, sinulla on oikeus saat henkilökohtaiset tietosi meiltä strukturoidulla, yleisesti käytetyllä ja koneella luettavassa muodossa. Tätä oikeutta ei kuitenkaan sovelleta, jos se haittaisi muiden oikeuksia ja vapauksia.

9.11 Jos katsotte, että henkilötietojesi käsittely loukkaa tietosuojalakeja, sinulla on laillinen oikeus tehdä kantelu tietosuojasta vastaavalle valvontaviranomaiselle. Voit tehdä sen EU: n jäsenvaltiossa, jossa asuinpaikka on, työpaikkasi tai väitetyn rikkomuksen paikka.

9.12 Jos henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusta on suostumus, sinulla on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa. Peruuttaminen ei vaikuta käsittelyn laillisuuteen ennen peruuttamista.

9.13 Voit käyttää kaikkia henkilötietojesi oikeuksiasi kirjallisella ilmoituksella meille muiden tässä osassa 9 määriteltyjen menetelmien lisäksi.

10. Kolmannen osapuolen verkkosivustoja

10.1 Sivustomme sisältää hyperlinkit ja kolmannen osapuolen verkkosivustojen yksityiskohdat.

10.2 Emme ole valvoa eikä ole vastuussa kolmannen osapuolen tietosuojakäytännöistä ja -käytännöistä.

11. Henkilötiedot lapsista

11.1 Sivustoamme ja palveluitamme kohdistetaan 16-ikäisille.

11.2 Jos meillä on syytä uskoa, että pidämme tietyn tietokannan ikärajan henkilötietoja, poistamme kyseiset henkilötiedot.

12. Tietojen päivittäminen

12.1 Ilmoita meille, jos henkilökohtaiset tiedot, jotka meillä on sinulle, on korjattava tai päivitettävä.

13. Toimii tietojenkäsittelijänä

13.1 Käyttötietojen, tilitietojen, profiilitietojen, palvelutietojen, julkaisutietojen, kyselytietojen, asiakassuhteiden tietojen, tapahtumatietojen, ilmoitustietojen ja vastaavuustietojen osalta emme toimi rekisterinpitäjänä; Sen sijaan toimimme tietojenkäsittelijänä.

13.2 Sikäli kuin toimimme tietojenkäsittelyn sijasta rekisterinpitäjänä, tätä käytäntöä ei sovelleta. Oikeudelliset velvollisuutemme tietojenkäsittelijäksi määrätään sen sijaan sopimuksessa, joka koskee meitä ja asianomaista rekisterinpitäjää.

14. Tietoja evästeistä

14.1 Eväste on tiedosto, joka sisältää tunnisteen (merkkijono ja numerot), jonka web-palvelin lähettää verkkoselaimeen ja jonka selaimesi tallentaa. Tunniste lähetetään sitten palvelimelle aina, kun selain pyytää sivua palvelimelta.

14.2 Evästeet voivat olla joko "pysyviä" evästeitä tai "istuntoisia" evästeitä: selaimella säilytetään jatkuva eväste, ja se pysyy voimassa sen päättymispäivään asti, ellei käyttäjä ole poistanut sitä ennen viimeistä käyttöpäivää; Session-eväste puolestaan ​​päättyy käyttäjän istunnon lopussa, kun selain on suljettu.

14.3 Evästeissä ei yleensä ole tietoja, jotka tunnistavat käyttäjän henkilökohtaisesti, mutta henkilökohtaiset tiedot, jotka tallennamme sinusta, voidaan yhdistää evästeisiin tallennettuihin tietoihin.

15. Evästeet, joita käytämme

15.1 Käytämme evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

(a) autentikointi - käytämme evästeitä tunnistamaan sinut, kun vierailet verkkosivuillamme ja kun liikut verkkosivustollamme.

(b) tila - käytämme evästeitä, joiden avulla voimme selvittää, onko olet kirjautunut verkkosivustoomme.

(c) Ostoskori - käytämme evästeitä säilyttääksesi ostoskärrysi, kun navigoat verkkosivuillamme.

(d) personointi - me käytämme evästeitä tallentaaksesi haluamiasi tietoja ja muokata sivuillamme sinua varten.

e) Turvallisuus - me käytämme evästeitä osana suojatoimenpiteitä, joita käytetään käyttäjien tilien suojaamiseen, mukaan lukien esteet vilpillisen käytön kirjautumistodennäköisyydestä ja suojelemme verkkosivustoamme ja palveluitamme yleensä.

f) analyysi - käytämme evästeitä, joiden avulla voimme analysoida verkkosivuston ja palveluiden käyttöä ja tehokkuutta.

(g) evästeen suostumus - käytämme evästeitä tallentaaksesi mieltymme suhteessa evästeiden yleiseen käyttöön.

16. Palveluntarjoajamme käyttämät evästeet

16.1 Palveluntarjoajamme käyttävät evästeitä, ja nämä evästeet voidaan tallentaa tietokoneeseesi, kun vierailet verkkosivuillamme.

16.2 Käytämme Google Analyticsiä analysoimaan verkkosivustojemme käyttöä. Google Analytics kerää tietoa verkkosivustojen käytöstä evästeiden avulla. Sivustollamme kerättyjä tietoja käytetään raporttien laatimiseen verkkosivujemme käytöstä. Googlen tietosuojakäytäntö on saatavilla osoitteessa: https://www.google.com/policies/privacy/.

17. Evästeiden hallinta

17.1 Useimmat selaimet sallivat sinun kieltäytyä hyväksymästä evästeitä ja poistamaan evästeitä. Näin menetelmät vaihtelevat selaimesta selaimeen ja versiosta versioksi. Voit kuitenkin saada ajantasaista tietoa evästeiden estämisestä ja poistamisesta näiden linkkien avulla:

(a) https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=fi (Chrome);

(b) https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences (Firefox);

(c) http://www.opera.com/help/tutorials/security/cookies/ (Opera);

(d) https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies (Internet Explorer);

(e) https://support.apple.com/kb/PH21411 (Safari); ja

(f) https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy (Edge).

17.2 Kaikkien evästeiden estäminen vaikuttaa negatiivisesti monien verkkosivustojen käytettävyyteen.

17.3 Jos estät evästeet, et voi käyttää kaikkia verkkosivustossamme olevia ominaisuuksia.

18. Evästeasetukset

18.1 Voit hallita evästeiden käyttöä koskevia asetuksiasi verkkosivuillamme käymällä: https://www.opdsupport.com

19. Yksityiskohdat

19.1 Tämän sivuston omistavat ja ylläpitää Business Equipment Services Ltd

19.2 Olemme rekisteröityneet Englannissa ja Walesissa rekisteritunnuksella 3732561 ja toimipaikka on Unit 6, Titan Court, Laporte Way, Luton, Bedfordshire, LU4 8EF, Yhdistynyt kuningaskunta.

19.3 Päätoimipaikkamme on Unit 6, Titan Court, Laporte Way, Luton, Bedfordshire, LU4 8EF, Yhdistynyt kuningaskunta.

19.4 Voit ottaa meihin yhteyttä:

a) postitse yllä mainittuun postiosoitteeseen;

(b) käytämme verkkosivuiltamme yhteydenottolomaketta;

c) puhelimitse osoitteesta, joka on julkaistu verkkosivuillamme aika ajoin;

(d) sähköpostitse käyttämällä verkkosivustollamme julkaistua sähköpostiosoitetta ajoittain.

20. Tietosuojan rekisteröinti

20.1 Olemme rekisteröityneet rekisterinpitäjiksi Yhdistyneen kuningaskunnan tiedotustoimiston toimiston kanssa.

20.2 Tietosuojan rekisteröintinumero on ZA182263.